Padel tilmelding

Velkommen til KIF - Padel

Der er mulighed for at booke 2 udendørs padel baner (P1 og P2).

Du melder dig ind som ny medlem ved at trykke på "login -> online indmelding"

Priser og tilmelding

Medlemskab gælder for et år ad gangen.

Juniorer – under 18 år:           450 kr.

Seniorer:                                 800 kr.

Familie – 5 i husstanden:      1500 kr. (far mor og 3 børn under 26 år). Tilmelding - følg vedlagt instruks 

I forbindelse med tilmelding godkender du samtidig at Kirkeby If fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du aktivt melder dig ud af Kirkeby IF-Padel.

7 dage før medlemskabets udløb, sender vi dig en mail med oplysning om hvor meget du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betaling, hvis du ikke længere ønsker at forlænge dit medlemskab.

Booking af padel bane

Er du medlem og årligt betaler kontingent er det gratis at booke en bane. Som medlem må du frit medbringe gæster mod betaling af 50 kr./person.

Som medlem må du kun have én aktiv bookning.

For ikke medlemmer gælder Pay & Play - 160 kr. ( kl. 6.00-15.00). De resterende tider koster det 240 kr. for 90 min padel. Ved annullering 2 timer før afviklingstid er der fuld refundering, herefter ingen.

Ophør/opsigelse af medlemskab

Ønsker du ikke længere medlemskab af Kirkeby IF-Padel, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifm. udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.
Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.
Reklamationsret
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

Lån af udstyr
Det er muligt at låne både bat og bold. De er at finde i midtersektion af banen. Behandle dog det lånte udstyr som det er din egen.

Eventuelt misbrug af faciliteter vil betyde bortvisning og karantæne fra alle faciliteter.

Vi holder tilsyn og foretager stikprøver med jævne mellemrum.