Fodbold tilmelding - Ungdom

Indendørssæson fra november til februar

Velkommen til vores ungdomsafdeling.

Drenge afdeling:
Vi har hold fra U5 og op til U17.
Vores trænere er dygtige og engagerede og vi er stolte af vores ungdomsafdeling.
Vi lægger stor vægt på det sportslige, men også på det sociale. Derfor laver vi flere forskellige arragementer i løbet af sæsonen, vi får blandt andet besøg af superliga spillere fra OB og holder overnatninger i klubben, med sjov og hygge. 

Vi spiller på banerne ved Kirkeby Idrætsforening i udendørssæsonen, og både i Stenstrup Hallen og Kirkeby Hallen i indendørssæsonen. Desuden har vi også en udendørs multibane, som vi også benytter under udendørstræningen. 

Alle vores spillere køres til kamp i bus - så ingen forældrekørsel - spillere giver et symbolsk beløb til buskørslen og Kirkeby Idrætsforening giver resten.

Pige afdeling:
På pigesiden har Kirkeby og Stenstrup IF dannet samarbejde i F16. Vi har siden 2016 haft stor succes ved også at samarbejde med andre klubber - og kan derfor tilbyde pigefodbold fra U8 til U17.

Vi fordeler træning og kamp i Kirkeby og Stenstrup, se nærmere info på de enkelte hold. Pigerne kører i bus til hver anden udekamp, og vi er glade og stolte over denne mulighed. Det er i høj grad med til at højne det sociale samvær.


Hvis der er spørgsmål til vores afdeling, så kontakt os endelig.

Kampprogram og stilling:

Vi henviser til DBU app'en, som gratis kan hentes via App Store eller Play.
 - Søg efter "dbu"
 - installer app'en
 - åbn app'en
 - skriv "kirkeby" i søg klub feltet
 - vælg "Kirkeby IF"

Du får nu en holdoversigt over alle hold i Kirkeby IF. Herefter kan man vælge det hold, man gerne vil se program eller stilling for.


Mette Foged, Ungdomsformand