Løbeklubben - Tilmelding

Velkommen til KIF løbeklub

Målsætning:

''Kirkeby Løbeklub er en uformel motionsløbeklub med plads til alle. Vi giver os tid til gode råd, vejledning og opbakning til løberne uanset niveau. Det er målet, at alle trænere gennemgår løbetræneruddannelse''.

Historie:

Kirkeby Løbeklub blev oprettet i 2003.

Historien er, at der var seks piger, der begyndte at løbe for første gang i deres liv. Det gik over alt forventning, og pludselig kunne de løbe 10 km, ligesom mange tabte adskillige kilo. Det rygtedes i lokalsamfundet, og flere spurgte, om pigerne ikke kunne hjælpe dem med at lære at løbe.

Derudaf sprang ideen til at starte Kirkeby Løbeklub. Man besluttede at oprette Kirkeby Løbeklub som en underafdeling af Kirkeby Idrætsforening. Fra starten var vi cirka 50 medlemmer.

Hvidkilde Gods og dets jagtlejere har fra starten velvilligt stillet skoven til rådighed for klubbens træningsaftener. Det er vi taknemmelige for, og opfordrer vores løbere til at tage hensyn til jægerne i jagt-sæsonen.

Fra starten var vores speciale begynderhold, hvor vi hjalp nye løbere helt fra scratch, til de kan løbe typisk 5 - 10 km. Med tiden har klubben udviklet sig - bla. fordi disse begynderhold efterhånden dannede en stor gruppe af løbere, der trænede på distancerne 5-10 km og halv- og hel marathon. 

Læs mere under løbeklubbens øvrige faner. Besøg også gerne vores Facebook gruppe "Kirkeby Løbeklub". Har du spørgsmål, som kontakt Lone B. Larsen tlf. 51140536 eller en af de andre løbetrænere.